NYHETER

Vil du ha Grannes-konsert i stua di?

4.8.2023
Foto: Gran

Hvem har det beste vorspielet på Kolvereid? Det ønsker kara i Grannes å finne ut før egen konsert på torget under Kolvereiddagene.

- Vi har valgt å gjøre et lite stunt, og oppfordrer alle til å nominere sitt eget vorspiel på mail til oss, eller vår Facebook-side. Fire eller fem forfester vil bli plukket ut, og de får besøk av Grannes. Så er det opp til bandet å finne ut hvem som har det beste vorspielet, forteller martnasgeneral Åke Ivar Rønningen.

Bandet selv gleder seg stort til vorspielene, og vokalist Ronny Grannes forteller at de har prøvd lignende stunt med stor suksess.

- Vi har prøvd det bare en gang før, og da ble det kjempestemning på de vorspilene vi var innom. Og så gir det i tillegg litt ekstra når vi fra hovedscenen kunngjør vinneren.

- Hva forventer dere av et godt vorspiel?

- Det må jo være masse drikke. Kald drikke. Og selvsagt god stemning og allsang med glade jenter og gutter.

- Og kanskje et tema?

- Ja, temafest er utrolig kult. Særlig er det kult om det kan relateres til det vi driver med. Kanskje er det noen som har trøndertema med løsbarter, skinnvest og mokasiner, sier Grannes og ler.

De har fått Hard Rock Cafe i Praha til å riste, Rockefeller til å koke og store festivaler til å runge av allsang. Og nå er det på Kolvereid Grannes skal rocke opp stemninga.

Skrevet av Jon Audun Haukø, Ytringen Avis