NYHETER

Frivillig løgn, overtro og dans!

1.8.2023

Nærøy frivilligsentral inviterer til tre spennende arrangementer under årets Kolvereiddager. I tillegg holder de åpen bruktbutikk.

Kulturkveld, Kolvereiddagene 2022

Frivilligsentralen er en aktiv bidragsyter i lokalsamfunnet hele året gjennom, Kolvereiddagene medregnet. Torunn Neerland gleder seg til å ønske alle velkommen.

– Vi inviterer til gode stunder i trivelig fellesskap!  

Det første arrangementet er «Kulturkveld med underholdning og dans» på Coop Café i samarbeid med Den kulturelle spaserstokken. I tillegg til en herlig kveldsmatbuffet vil kulturpersonligheten Magne Olav Brevik underholde, før II-Raiders spiller opp til dans.  

– Tirsdagskvelden fyller vi med god mat, latter, dans og musikk, lover Neerland.

For å delta må du melde deg på til Coop Café innen 5. august, på telefon 934 85 900. Buffeten koster 145 kroner og betales på arrangementet.

Torsdag 10. august klokken 12.00 inviteres det til «Historier om overtro» på Frivillighetssentralen.  Legenden Hilmar Blikø tryller frem fengslende historier som garantert vil fascinere og underholde deg. Historiene akkompagneres av deilige vafler og kaffe.

Klokken 12 fredag 11. august inviterer Frivilligsentralen til «Lygarhjørnet» med Brit Karin Theimann, en spennende reise der gamle historier og tradisjoner vekkes til live. Det blir igjen salg av deilige kaffe og vafler for å tilfredsstille sultne ganer.

– I tillegg ønsker vi alle velkommen til bruktbutikken hver dag under Kolvereiddager. Der selger vi også vaffel og kaffe, sier Neerland.