NYHETER

Ber turbo-generasjonen ta med seg hele familien på gratisfest

2.8.2023

Sparebank 1 SMN inviterer alle 3-8-åringer til familiefest med Turbotroll på Torget. Arrangementet er gratis.

Turbotroll

Arrangøren oppfordrer turbogenerasjonen til å ta med seg hele familien til Torget lørdag 12. august.

Samtidig som det er 40 år siden Kolvereiddagene ble arrangert først gang, runder Sparebank 1 SMN 200 år. Det feires med gratis familiefest med selveste Turbotroll, som nok er aller best kjent for de yngste – selveste turbogenerasjonen.  

Under festen vil Rumle, en av karakterene i Turbotroll, utforske mysteriet med appelsin i sjokoladen, mens Føzz vil ta frem sin indre superhelt når det blir litt skummelt å legge seg. Trollene har også skapt en hjertevarmende hyllest til alle verdens kosedyr, samtidig som de vil få alle til å danse, danse, danse. Og hvem vet, kanskje noen kjente sanger vil dukke opp i løpet av konserten og skape ekstra glede og moro!

Turbotroll har vært aktive siden 2012, og de har turnert rundt i hele landet og gledet barn og voksne med sine fengende sanger. Musikkforestillingen er svært interaktiv, og barna blir aktivt involvert i showet, noe som gjør det til en helt unik opplevelse. Bandet består av karakterene Føzz, Rumle og to energiske "kriblekropper" som spiller forskjellige instrumenter. Sammen utgjør de en livlig kvartett som ikke er redd for å skille seg ut. Når trollene setter på turboen, er det ingen som klarer å sitte stille!

Turbofesten er egnet for barn i alderen 3 til 8 år, men vi er sikre på at også de voksne vil ha det utrolig gøy. Det blir en morsom og minnerik opplevelse for alle som deltar. Bli med på Turbofest på Kolvereiddagene, og opplev den magiske verdenen til Turbotroll, fulle av musikk, dans og glede! Lukter det ikke litt tåfis? Det tror vi virkelig!

Her kan du lytte til Turbotroll på Spotify