NYHETER

Årets martnasgate blir både større og enda mer spennende

31.7.2023

60 utstillere tar plass i martnasgata på Kolvereiddagene i år. Det er dobbelt så mange som i fjor.

Rusleturen gjennom Kolvereiddagsgata i år blir en enda bedre opplevelse. Og nesten uansett hva du er på jakt etter, finner du det her.  

– Det er ei god blanding av lokale utstillere og tilreisende, og det blir alt fra selbuvotter til biler. Og selvsagt blir det salg av smultringer, forteller Sten Johansen.  

– Dette er knallbra. I fjor var det 30 boder, så det er en bra økning. Martnasgata i år blir lang. Den strekker seg fra øverst i Sentrumsgata og ned til Nærøysund Arena, sier Åke Rønningen, og legger til at det både blir nyheter og «gamle kjenninger» å se langs bodrekkene.

Matopplevelser blir det også i år, og tradisjon tro får du selvsagt kjøpt den legendariske AmCar-burgeren og varme smultringer fra Kolvereid Bakeri. Gode diskusjoner får du også muligheter til, da mange politikere tar plass i partienes boder i gata.  

– I tillegg er vi veldig glade for å ha med oss de faste utstillerne – som LHL, velforeninger, idrettslag, kor og korps. Kjenningene, de lokale lag og foreningene er svært viktig for den genuine og unike martnadsstemninga under Kolvereiddagene, sier Sten Johansen, som er svært fornøyd med årets liste over utstillere.